Hur tävlingspremiären gick

Posted by on maj 11, 2017 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej,
Jag har ju som sagt haft min tävlingspremiär nu och det var med blandade resultat. En bra och en mindre bra. På den första tävlingen, som var i Tomelilla, var det extremt kallt och blåsigt. En ganska lång bana som blev väldigt tuff i vinden. Och det syntes på resultaten.. Jag hade inte hunnit träna så mycket då jag hade haft tenta dagarna innan precis så jag gick in med inställningen att ”det får bli som det blir” och att inte bli upprörd över dåliga slag. Det blev inga bra scorer men jag kunde ändå känna att jag tog med mig flera positiva saker från tävlingen. Väldigt kul och behövligt var att jag fick umgås med min fina vän Lisa under dessa dagar. Vi fick låna en stuga i Österlen av bekanta till mig, vilket var super! Så mysigt det är på den kusten! Känns som en liten legovärld där i Baskemölla. Efter första tävlingsdagen åkte vi till ett välkänt café utanför Ystad och hade flera timmars lunch där vi pratade om allt möjligt, välbehövligt!

Några dagar efter Tomelilla var det dags för den traditionella tävlingen Hjo-S-Open. Jag hade Marcus med mig första dagen och mamma andra dagen. Jag spelade mycket bättre dessa dagar även om det alltid finns utrymme till förbättring. Jag gjorde 7 birdies och hade scorerna 74-72. Jag låg trea efter första dagen och klättrade sedan till en andraplats efter Lina Boqvist som vann. Jag är nöjd med tävlingen och ser fram emot nästa!

🙂


Från det mysiga cafét

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *