Hemma ifrån värmen

Posted by on mar 10, 2017 in Blogg | 0 comments

Hej på er,

Förra veckan kom jag hem ifrån Spanien och jag hade det jättebra där. Vi var på golfbanan mer än någonsin och la mycket fokus på just spelet och spelövningar. Tränade gjorde vi också såklart och fick till några bra fyspass också.
En klassisk dag kunde se ut så att vi ställde klockan på 6.35, var på golfbanan 7.40 för att värma upp och sedan gå ut 18 hål kl 8. På banan körde vi oftast någon övning som tex. up&down eller wedgar. Efter det var det dags för lunch och sedan träning. Ibland tränade vi ca 1 timme och sedan spelade 9 hål till eller så tränade vi ca 3 timmar på eftermiddagen för att sedan komma hem och köra ett fyspass, äta, duscha och gå och lägga oss. För att sedan vakna upp och göra samma sak igen.
Inte mycket ledig tid blev det men när vi väl tog oss tiden till det så var vi bland annat nere på strandpromenaden och åt supergoda crepes 🙂

Under början av resan så blev mina olika sociala medier, hemsida och mail hackade av någon som sedan spred lösenorden vidare. Så om ni såg något konstigt här på hemsidan eller på andra ställen så var det inte jag som skrev det. Men nu är allt i princip i sin ordning igen, skönt!

I helgen kommer våra fina vänner Rebecca och Jonas från Lerum hit. Ska bli mysigt och kul att få en ledig helg och umgås med goda vänner 🙂

Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *