Helsingborg Open

Posted by on sep 14, 2014 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Förra veckan spelades Helsingborg Open på Vasatorp. Jag tyckte att jag hade tränat bra innan och var väl förberedd. Jag åkte ner på måndagen och tävlingen började på torsdagen. Min tränare Peter kom ner på torsdagen för att gå caddie åt mig. Vi hade kul på banan och det var roligt att spela. Även om resultatet inte var på topp så kändes det bra och det var kul!

Dag två var blev samma resultat och jag slutade på +6 i tävlingen. Cutten gick på +3. Det kändes som det var nära. Jag hade många bra chanser sista nio men tyvärr räckte det inte hela vägen. Det är bara att ta nya tag och sikta framåt. Det var i alla fall en bra vecka på flera andra sätt. Jag fick träna med puttränaren Jon och lärde mig mycket, Peter var som sagt på plats, jag hade stor hejarklack 🙂 , och jag fick träffa gänget som jobbar på Daily Sports (klädmärket jag är ambassadör för).

Efter det har jag tränat hemma i Jönköping och umgåtts med vänner. På tisdag åker jag och mamma till Teneriffa. Det är tävling där och den startar på torsdag!

Ha det bra

Julia


Tidig morgon för Pro Am

Daily Sports var sponsorer i tävlingen

Peter och jag på banan

Jag och Viva gjorde en clinic för skolbarnen i Helsingborg

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *