>Heldag på Golf Arena

Posted by on okt 21, 2011 in Blogg | 0 comments

>Igår hade jag en heldag på Volkswagen Golf Arena. Det började med ett fyspass i gymmet med James och klasskamrater. Vi körde roddtävling bland annat och det var längesen jag va så nära på att spy av ett fyspass, sjukt jobbigt pass! Efter det kom min tränare Peter till Halmstad, Arenan, för att träna med mig i studion och även träffa Sofia och James. Vi hade ett riktigt bra träningspass och bra samtal. Riktigt kul att han kom hit! Efter det var det träning med klassen igen och vi körde ett pass med Wetterstrand. Vi gjorde två putttester på de svåra greenerna på arenan. Det ena testet gick bra och det andra dåligt, så jag tänkte åka ut till arenan imorn igen och göra om det, revanschsugen : ) . Jag gjorde även ett SAM Putt test med Wetterstrand där man får fram i princip all data om ens putteknik. Min teknik såg väldigt bra ut så det är bara att fortsätta jobba på det jag gör.

En bra dag kan man säga som avslutades med plugg… Mindre roligt.. Men jag har tenta på  måndag och nästa fredag så det blir mycket plugg nu men sen är det dags för skottland om 2,5 veckor. : )

Bild från Tranås i augusti

Ha det bra!
Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *