Grekland på onsdag

Posted by on okt 19, 2012 in Blogg | 2 comments

Idag har dagen bestått av träning. Jag började dock dagen med att ta kolesterolprover på vårdcentralen och sen begav jag mig till JGK för att köra sving- och bunkerpass innan lunch. Efter lunchen körde jag ett pass med Thomas och sedan chipning innan Olle hämtade mig 16.30. Då handlade vi en snabbis, åkte hem och gjorde vår favvolasagne (getost är hemligheten) och kl 19 begav jag mig till Sportlife för ett kvällspass med Vanessa. Duktigt gjort på en fredagskväll tyckte jag och vi unnade oss med ansiktsmask och bastu efteråt. Nu ligger jag i soffan och har precis skickat in min anmälan till europatourkvalet  som går av stapeln i december 🙂

På onsdag drar jag iväg till nästa tävling. Det är en LET Access-tävling som går på Kreta. Jag kollade just vädret och det ser ut som det kommer bli sol och i snitt 24 grader 🙂 Känns välbehövligt i detta regnrusk! Det ska bli kul att tävla igen! Vi åker onsdag till onsdag så det finns tid för en hel del träning också, perfekt!

Hörs snart igen

/Julia

På kvalet i La Manga förra året

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Lisas Morfar

  Vad kul, spela golf på Kreta. Vet inte var din golfbana ligger, men kommer du till Agios Nikolaus en liten hamnstad på Kretas östsida, kan du leta efter en svensk segelbåt som heter Lady Annila.
  Onbord där hittar du Mariannes syster Ann-Sofie alltså Lisas moster. Jag misstänker att du träffat henne vid något tillfälle hemma hos Perssons.
  Varmt skönt tycks det vara där borta,lycka till med din tävling. Kram

  • Julia

   Ja det ska bli kul! Jaha är de på Kreta nu!? Ja henne har jag träffat, vi får se om vi ser dem, om det blir tillfälle. Ha det bra! Hälsa Elsa! Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *