God Jul och gott nytt år

Posted by on Dec 26, 2012 in Blogg | 0 comments

Jag ville mest bara önska er en god jul och god fortsättning och ett gott nytt år.

Jag har haft en väldigt bra jul som började den 22a kan man säga med lilljul hos mina föräldrar och i söndags var det lilljul hos olles föräldrar. På julafton var jag med min familj hos mormor och morfar på dagen, och på kvällen var vi hemma hos oss då pappas släkt kom. En lång och mycket trevlig julafton! 🙂 Igår på juldagen var vi hos mina föräldrar för att äta middag och på kvällen var vi på konsert på Lingon där Olles kompisar spelade sin sista spelning med Great Oal Oak Band.

Idag är det annandag jul och vi ska röja lite här i lägenheten och sen ska vi på stan en sväng om vi orkar med allt folk på rean… Jag ska träffa Hanna också för en lunch på stan, lite rea-shopping kanske och ett gympass.

Ha en bra jul- och nyårshelg!

/Julia

En Bild från förra julen när vi var på Jul på Liseberg

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *