Foton tagna av Daily Sports

Posted by on Okt 9, 2014 in Blogg | 0 comments

När jag var i Helsingborg på LET-tävlingen träffade jag gänget på Daily Sports. Daily är det klädmärket som jag är ambassadör för och de var där för att de sponsrade tävlingen. Deras fotograf var också på plats och under dag två följde han mig för att ta lite bilder. Och nu får ni se några utav dem. När jag ändå håller på att skriva om dem här i bloggen kan jag lika gärna passa på att tacka så mycket för att jag får vara ambassadör för just det här klädmärket. Det startade på 90-talet och har utvecklats varje år sedan dess. De gör golfkläder för damer och deras största målgrupp är en medelålderskvinna och uppåt. Men varför jag gillar dem så mycket är för att de har blivit så pass mycket sportigare. De har ett brett sortiment vilket gör att jag kan bära den sportigare och ungdomligare delen. Jag trivs i kläderna och varje kollektion blir bara bättre och bättre och snyggare och snyggare! 🙂 De säljs mestadels på golfklubbar runt om i Sverige men finns också på internet.

/Julia

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *