Första reserv i Marocko

Posted by on Mar 24, 2015 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej, de två veckorna i Spanien gick väldigt fort. Vi hade kul, tränade mycket och dagarna gick fort! Så underbart att få göra detta tillsammans med så nära vänner till mig! Jag hade inte bokat någon hemresa i och med att jag inte visste om jag skulle komma med på Europatourtävlingen i Marocko eller inte. Skulle jag inte göra det så skulle jag stanna i Spanien ytterligare en vecka. Men med en vecka kvar till tävlingsstart blev jag första reserv för tävlingen och jag bestämde mig för att åka. Det är en chansning, och nu sitter jag här med ca 40 timmar kvar till start och jag är fortfarande första reserv. Tråkigt är det ju att behöva åka hem igen utan chansen att få starta. Men än vet jag ju inte, så jag hoppas på det bästa! Men hur som helst så får jag bara tänka positivt, jag gav mig själv chansen och ibland måste man ta risker för att kunna lyckas.

Jag flög från Malaga till Marocko i söndags så nu har jag varit här i två dagar och tränat och spelat. Imorn spelar vi in banan igen.

Så håll tummarna för mig,

Julia

IMG_5828

En Bild från den lediga lördagen i Marbella

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *