Flommen Ladies Open och klubbmästare på Sand

Posted by on sep 8, 2017 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Tiden springer iväg och jag har glömt att uppdatera bloggen. För några veckor sedan spelade jag en Swedish golf Tour- tävling på Flommen GK. Flommen ligger i Falseterbo-Skanör vilket är ute på en udde i Skåne söder om Malmö. Det betyder att det alltid blåser där! Så det var inte särskilt lättspelat och första rundan tog vinden mig och det blev en alldeles för hög score. Andra rundan gick dock bättre och jag hade kommit in i vindspelet och fick till en bättre score på 74 slag. Finaldagen var ännu blåsigare och förmodligen precis på gränsen till spelbart. Det fanns par 5-hål som jag inte ens nådde in på 3 slag.. Men jag spelade bra och lyckades göra den näst bästa scoren av hela startfältet för dagen. Jag klättrade upp till en 6eplats 🙂

Dagen efter var det dags för KM på Sand. Jag var trött i kroppen och inte så mentalt laddad. Jag spelade inte så bra men lyckades vinna med ett slag ändå 🙂 Det var mitt första KM på Sand och det känns kul att ha mitt namn graverat på tavlan även på denna klubb.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *