>Finland och Seriespel med JGK

Posted by on Jun 21, 2011 in Blogg | 0 comments

>

 I Finland hade vi otroligt fina dagar med ca 31 graders värme varje dag på en jättefin golfbana, Aura Golf. Vi bodde även precis vid havet så det blev ett kvällsdopp i Östersjön. Golfen gick sådär, jag klarade cuten men det var tyvärr inte mycket mer än så.. spelet kändes ganska bra men jag fick inte till det riktigt. Men det känns ändå som att jag har spelet i mig och snart kan det nog komma några bra resultat. Efter sista dagens spel drog jag, Lisa och Ingegerd till ett ställe som hette Nådendal som var otroligt vackert. Det kallas också Mumindalen eftersom Muminvärlden finns där. Vi solade och badade där och sedan blev det en god pizza i hamnen innan det var avfärd mot färjan som skulle ta oss hem till Sverige igen. 

När jag kommit hem från Finland var det dags för träningsdagar med Jönköpings Gk på Ryfors. Två bra dagar med uppladdning inför helgens seriespel. Seriespelet gick första omgången i Eskilstuna och det gick väldigt bra för oss. Alla spelade bra och vi gjorde helt klart vår bästa lagprestation. Vi leder nu med 47 slag inför omgång 2 som också är den sista. Vi är i division 1 och vill upp till Elitserien så att vi får spela Lag-SM nästa år. 
Denna veckan är det tävlingsledigt så jag passar på att träna en hel del och även ta det lite lugnt och göra andra saker som måste fixas. 
Nästa vecka bär det av mot Botkyrka för Nordea Tour. 
Glad midsommar!
Ingrid och jag på seriepel

Seriespel i Eskilstuna

Jönköpings Gk:s grymma tjejer! 🙂

Vid Östersjön i Nådendal

Utanför Mumindalen

I hamnen i vackra Nådendal

Lisa på Aura Golf

Mumintåget
Kramar Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *