Finalen på Ljunghusen

Posted by on okt 27, 2016 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej,

För ett litet tag sedan var jag och spelade finalen av Nordea Tour på Ljunghusen. Det blev en sjukt blåsig historia. Banan var i fint skick och vi bodde bra i Höllviken näst intill havet. Jag hade trevliga inspels- och proam-dagar då vädret var kallt men inte allt för blåsigt. När tävlingsdagarna väl var igång var det betydligt blåsigare vilket syntes på scorerna. Det var näst intill ospelbart då bollen kunde helt plötsligt börja rulla iväg på greenen.

Jag spelade helt okej men några misstag kostade mycket och jag slutade på en 13e-plats. Jag vet att det finns mer att hämta men jag är ändå nöjd med hur jag hanterade blåsten i många lägen då det nästan kändes omöjligt att ta sig i mål. Puttningen som brukar vara min starka sida var tyvärr inte med mig denna gång.

Tack för i år Nordea Tour.

Nu i lördags var vi i Göteborg och spelade på Göteborgs GK (Hovås), men tyvärr regnade det och var väldigt kallt. Händerna var så fruktansvärt kalla och blöta så det blev bara nio hål. Men sällskapet var på topp så det var kul! 🙂

Ha det så bra,
/Juliaimg_0027

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *