Finalen av Swedish Golf Tour

Posted by on okt 23, 2017 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej,

För drygt en vecka sedan spelades finalen av Swedish Golf Tour och den gick på superfina Kristianstad GK i Åhus. En riktig toppenbana och med den blåsten vi hade så gjorde sig banan extra tuff. Det är dom 30 bästa på rankingen från året som gått som kvalificerar sig till denna tävling. Första dagen startade jag sist och det blev en riktigt lång dag, rundan tog 6 timmar och 10 minuter…! Det blåste storm och regnade stundtals också. En tuff dag helt enkelt där jag gick 10 över par men låg mitt i fältet på det resultatet. Dagen efter tyckte jag att jag spelade lite bättre och fick ihop 6 över par och låg kvar på ungefär samma plats. Sista dagen startade jag bra och spelet kändes bra, sista nio var dock lite oflyt med några puttar ovh jag tappade tålamodet tyvärr. Avslutade dåligt och det blev till sist en 21 plats i tävlingen.

Roligt var dock sällskapet! Mamma, pappa och Marcus kom ner till Åhus och vi bodde i en sommarstuga vi fått låna. Allt runt omkring i tävlingen kändes väldigt lyxigt! Vi blev bjuda på all mat, all typ av snacks och fick tillgång till massör och naprapat. På kvällarna fick vi gå till Åhus Gästis för att njuta en otroligt god tre-rätters varje kväll! Så kul och tacksamt att bli bortskämda lite då och då på tävlingarna! Annars i år har vi bott det mesta på Airbnb och haft med oss matlådor.. 😉

Jag har under en tid nu haft känningar i min axel och känt mig svag i den. Jag har gått på massage och gjort lite rehabövningar men det har inte släppt utan bara blivit värre. I Åhus gick jag till de två naprapaterna där och de båda kunde säga att det handlar om något som heter Inklämningssyndrom. Så just nu håller jag på att jobba med rehabövningar, kylpåse och även vila. Hoppas på att det går över snart och att jag känner mig starkare igen.

Ha det så bra,
Julia
Detta var under en kvällsrunda på Sand nyligen där vi tog golfbil för att hinna runt. Då tog jag självklart den snyggaste bilen. Den som var strimmad med VEM 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *