Femte och sista dagen imorn, just nu delad 13eplats

Posted by on Dec 16, 2012 in Blogg, Tävlingar | 2 comments

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga under dessa dagar men det har inte riktigt funnits tid till det. Golfbanan hela dagarna och kasst internet där och sen träning och sen hem och vila innan middagen. Så det blir inte av att man orkar gå till receptionen för att blogga. Men NU så! 🙂

Nu har fyra dagar gått av slutkvalet och jag har spelat bra och stabilt! Scorerna har blivit 70-69-69-71. (-9 totalt). På det ligger jag på delad 13eplats. Imorgon är vi drygt 60 stycken kvar som fightas om 30 fulla kort till LET 🙂 Resultaten från de senaste fyra dagarna fortsätter, så vi börjar alltså inte om på noll. Så det gäller att kämpa ändå in i det sista imorn för det är ritktigt tajt på leaderboarden och många som är sugna på dessa LET-kort. Skulle jag hamna utanför top 30 så får jag ändå en kategori som gör att jag får spela några tävlingar på LET nästa år. Men självklart siktar jag på ett fullt kort! Jag ska göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker.

Jag har i alla fall hittills spelat bra och stabilt. Drivarna har varit jättebra och många bra birdiechanser har jag haft. Jag räknade nyss efter och insåg att jag gjort 36 birdies på dessa 8 rundor i kvalet. 🙂 Vi har haft jättebra väder också, så skönt att spela i kjol och piké:) Det är ca 22 grader på dagarna men väldigt kallt på morgonen och kvällen. Jag får skriva mer om själva resan när jag kommit hem. Nu ska vi alldeles strax gå tillbaka till lägenheten och göra oss lite mat. Kyckling med grönsaker i sås och ris till står på menyn idag och kockarna är jag och Lisa:) (Lisa bor hos oss nu under slutkvalet eftersom hennes sällskap åkte hem tillsammans med olle och Jennifer i tisdags).

Jag kommer nog inte hinna blogga imorn efter rundan men jag ska hålla er uppdaterade på facebook och instagram 🙂

Ha det så bra!
Wish me luck /Julia

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Anders Söderlund

    GRATTIS från oss på Karl H Ström. Vi har alla hållit tummarna för dig och det gick ju vägen. Underbart kul och vi ser fram emot att få följa dig på Europa-touren.

  2. Pia Siebmanns

    Världens största Grattis till Din plats på 2013 års Europatour. 9 raka ronder under par, verkligen bra gjort. Vi har följt varje hål på leaderboarden. Njut nu av känslan som måste vara helt otrolig. Hälsa pappsen som måste vara hur stolt som helst. Lycka till! kramar Pia & Christoph

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *