En vecka i Halmstad som avlutades med en bra påskhelg

Posted by on Apr 22, 2014 in Blogg | 0 comments

Förra veckan var jag i Halmstad måndag-fredag. Vi som gått ut skolan, School of Golf, var inbjudna till att delta i deras träningsläger. Dagarna var fyllda med massa träning från 8-18 varje dag. Vi började varje dag med fys och sen såg dagarna lite olika ut men det var många små tävlingar, både individuella och i lag. Varje dag fick vi även lyssna på en föreläsning, dag 1 var det en kostföreläsning av Simon, dag 2 Marcus Hedelin som pratade om att söka sponsorer, dag 3 Marcus Enocksson som pratade om överträning och dag 4 var det Jonas Bergkvist (hockeyspelaren). Alla var intressanta och bra!

Vi gjorde nästan all träning på Halmstad Golfarena, vilket förövrigt är ett fantastiskt ställe! Vi var även på Halmstad Golfklubb och Vilshärad. En riktigt bra och tuff vecka! Jag var helt slut i fredags!

I lördags, påskafton, spelade jag på Sand med Catrin, Adam och Kasper. En dag med fantastiskt väder och bra golf! Vi spelade en bästboll-variant och jag och Catrin vann mot killarna:) På kvällen var jag på NEO och åt en god middag med vänner.

I söndags gjorde jag något jag aldrig gjort förut, nämligen cyklade nästan 6 mil!! Jennifer och Martin hade fått för sig att cykla från Norrahammar till Habo där Martins föräldrar bor för att äta söndagsmiddag och sen cykla tillbaka. Jag tyckte det lät som en rolig utmaning då jag aldrig cyklat så långt förut. Så jag hängde på! Och jobbigt var det! Tävlingsmänniskor som vi är körde vi på i bra fart och ville minsann aldrig gå i uppförsbackarna. Ont i rumpan fick vi också..!

På torsdag kommer Rebecca hit så ska vi spela Sand:) På fredag ska vi till Hökensås för att spela in banan inför helgens tävling Hjo-S-Open. Då kommer även Erika, Lisa och Sara hit så det blir kul!! 🙂

Nästa måndag, den 5e maj, åker jag till Turkiet för att spela nästa LET-tävling!:) Det ska bli roligt och pappa följer med!

Ha det bra!

JuliaJag och Anders Larson fick göra ett litet film-inslag inför en kommande Schoolofgolf-film

Föreläsning

Efter att vi kommit upp för den tuffaste backen under dagen!!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *