>En tävling kvar

Posted by on Sep 22, 2011 in Blogg | 0 comments

>I helgen som var så spelade jag Helsingborg Ladies Open som gick sådär.. Spelet kändes okej men missarna blir ofta grova på just den banan då den är väldigt svår och lång om man inte är mitt i banan och mitt på green. Det blev en delad 28eplats tillslut. Trots lite sämre spel så hade vi roligt under dagarna i Helsinborg. Det var jag, Lisa och Jennifer som hade hyrt ett hus/stuga precis vid banan som var nybyggt och otroligt fräscht. Efter första dagens spel kom våra caddies/pojkvänner dit också så resan blev ändå väldigt rolig och mysig!

Idag har jag haft ett fyspass i gymmet med james och efter det höll jag på med bokföring och annat nyttigt innan jag drog ut till Halmstad Golf Arena igen för att köra ett pass med Wetterstrand där han bland annat pratade om bollflyktslagar och sen slog vi i Flight Scope. Arenan är förövrigt grymt bra träningsområde. Vi får använda studion, gymmet och hela anläggningen som är sjukt bra! Imorgon ska vi dit igen och köra fyspass och plocka ogräs…mindre roligt. Men det är som tack för att vi får vara där.

Imorgon fyller jag 21 år! Så igår firade jag med att bjuda tjejerna på School of golf på fika. Mycket trevlig kväll. I helgen åker jag hem till Jönköping och nästa vecka blir det Göteborg för att spela finalen av Nordea Tour på Vallda golfklubb. Årets sista tävling.

Lägger in lite somriga bilder nu när det är så fantastiskt dåligt väder varenda dag, så himla tråkigt!

Smögen i våras

Smögen i somras
Olle o jag badar i Smögen 🙂

Ha det så bra!
Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *