DM

Posted by on Jun 9, 2013 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

I torsdags spelade jag DM (distriktsmästerskap) på Hook. En 36-håls-tävling över en dag. Jag hade egentligen inte tänkt vara med men det behövde vara minst 5 spelare för att det skulle bli en tävling. Så jag ställde upp!

Hooks parkbana var fantastiskt fin och greenerna var jämna och snabba. Första varvet spelade jag stabilt och bra och kom in på 71 slag (ett under par). Sedan fick vi ca 20 minuters lunch innan det var dags att gå ut igen. Jag började missa några drivar första nio och även puttar så jag var redan 7 över par efter 9 hål.. Men sen kom spelet tillbaka och jag gjorde nio par sista nio. Mina scorer blev alltså 71-79 och jag vann med 7 slag före tvåan.

Även idag har jag och Cajsa varit i Hook för att träna puttning. Jag fick min nya lins igår så jag provade den idag. Det känns inte helt hundra. Men jag puttade bra i alla fall så jag hoppas att det ska funka nu!

På tisdag åker jag till Göteborg för veckans tävling på Nordea Tour på Delsjö Golfklubb. Det ryktas om ett starkt startfält med flera LET-spelare! Kul!

Ha det bra,
Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *