>Delad 5e-plats på Norrporten Ladies Open

Posted by on sep 5, 2011 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

>

Måndag idag och jag är tillbaks i Halmstad. Har haft hela dagen full med föreläsningar och nu vid 17.30 kommer Lisa o hämtar upp mig så ska vi ut till Haverdal och spela 9 hål, gottigt att få röra på sig lite:) Igår kväll kom jag hem ifrån Sundsvall där vi spelat Norrporten Ladies Open som är en av tävlingarna på Nordea Tour i år. Jag åkte dit med en lite sämre känsla. Jag hade nämligen fått ganska ordentlig smärta i höger handled som kom efter varje slag. Vi åkte tåg i princip en hel dag till Sundsvall, jag och min syster Jennifer, och när vi kom fram gick vi banan och slog några puttar och chipar på greenerna. I torsdags var det Pro-Am som gick helt okej. Jag var lite passiv i slagen och vågade inte riktigt slå till bollen för att jag hade ont i handleden. Första dagens spel gick helt okej. Jag spelade med en grym smärta så jag var nöjd över att komma in på +3 och låg då på en 12e plats. Dag 2 gick lite sämre men handleden kändes lite bättre. Dag 3 kom och handleden kändes okej. Jag gick ut i en 2-boll med en amatör vid namn Jessica och hennes pappa som var jättetrevliga. Spelet kändes okej i början och sedan började puttarna trilla i och spelet blev också bättre. Jag kom in på 3 slag under par och hade bästa resultat för dagen och klättrade där med från 18e till delad 5e plats. Skönt!! Så nu är det bara att hoppas att handleden håller för nu är det 2 veckor till med tävlingar innan det blir ett litet uppehåll inför finalen i Wallda. I helgen blir det JSM klubblag i Abbekås vilket ska bli jätteroligt! För två helger sen var vi i Tranås och kvalade till detta och vann då alla våra matcher.
Laget i Tranås
I Tranås
Ha det så bra!
Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *