Bra möte och träning

Posted by on Okt 17, 2012 in Blogg | 0 comments

Idag hade jag ett bra möte tillsammans med en gymkedja här i Jönköping. Jag kommer berätta mer när allt är klart, vilket det kommer bli i slutet på denna vecka eller i början på nästa. Jag är säker på att detta kommer att bli jättebra, så jag är nöjd! Jag har även spelat 18 hål med Catrin, gymmat, lunchat med Jennifer, fikat med Camilla, ringt några viktiga samtal och ändå hunnit varva ner i soffan med en tjejtidning idag. Bra dag! 🙂

Veckan som  gått efter att jag kommit hem från New York har gått mestadels till träning, både mycket golf och fys. Det märks på kroppen när man vilat från fysträning, sjuk träningsvärk har jag haft flera gånger under veckan. Jag började träningen med att springa milen en eftermiddag följt av ett gympass morgonen efter och så har det fortsatt. Konditionspass blandat med styrke- och stabilitetspass på gymmet. Det känns bra att komma igång igen och jag är taggad för vinterns fysträning.

Jag har tränat med tränare Peter, spelat flera rundor och tränat mycket själv. Jag blev mer motiverad till träning efter att ha varit iväg en vecka utan golf. 🙂

Hörs snart!

/Julia

Påväg till frukost i New York

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *