>Botkyrka, Körrunda och Vinst av Division 1

Posted by on Jul 18, 2011 in Blogg | 0 comments

>Hej igen!
Botkyrka Ladies Open gick upp och ner men jag tar med mej en -2 runda där ifrån som var riktigt bra. Jag låg efter dag 1 på en 60e-plats och efter dag 2 låg jag på 19e plats som efter dag 3 blev en 26e plats. Jag kände mig stark mentalt under denna tävling och det var en rolig tävling. Min pojkvän var ju med som caddie vilket var jätteroligt. Några dagar efter detta så var det dags att åka till Nynäshamn och Körunda Ladies Open. Jag åkte dit och bodde med min vän Erika från Göteborg. Vi hade riktigt roligt och vi körde på bra med fysträningen och vi till och med badade på kvällarna. Vi åt god mat och bodde fint precis intill banan. Golfen gick sådär, spelade bra från tee till green men puttningen va riktigt dålig.

I torsdags åkte vi till Åtvidaberg för att spela andra omgången av Division 1 seriespel. Tjejerna och killarna spelade denna gång på samma ställe vilket var riktigt roligt. I fredags började tävlingen med foursome på förmiddagen och bästboll på eftermiddagen. Vi drygade då ut vår ledning från 47 slag till 78 slag. Det var i princip redan klart, vi hade vunnit. Vi skulle bara ut o njuta nästa dag av det som vi längtat efter så länge, Elitserien! Vi alla spelade bra och hade riktigt roligt även sista dagen. Jennifer gick ut först och sköt +2, alexandra +6, Cajsa på par och jag +1. Vi drygade ut segermarginalen till hela 115 slag!! Så himla sjukt roligt! Jag som var sist ut började känna lite pirr i magen på sista hålet. Mycket folk stod och tittade och hela laget väntade på att få börja fira. Jag lyckades slå ut en spoon mitt i fairway och därifrån men ca 100 meter till flagg slog jag upp bollen till 2 decimeter ifrån hål. Vilken känsla!! När jag puttat i kom laget springades och vi kramades och hoppade av lycka! Efter detta blev det lite bildtagning och sedan prisutdelning och efter det gick ut för att kolla in våra grabbar på de sista hålen. Då passade vi även på att kasta vår coach Helena sjön! Lyckat! Efter det kom killarna och dränkte oss i champagne. På kvällen åt vi på Anna-Gretas och sedan fortsatte firandet! Jag säger bara Äntligen!!!:)

Nu är jag i Smögen med Olle för lite semester med lite lätt träning. Ska bli skönt. Har varit intensiva veckor och nästa vecka drar jag iväg till Smådalarö för Nordea och efter det är det 3 veckor till med tävlingar och sen börjar skolan.

Ha det bra!
Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *