Bloggande

Posted by on Jun 3, 2015 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Hej, det har varit dåligt med bloggande från min sida. Men tiden springer förbi och jag har inte haft någon motivation till att skriva.

Uppdatering sen senast var att jag spelade ganska bra i Schweiz, första två dagarna höll jag ihop scoren och gick 73, 74 men sista dagen rasade det lite och det blev 78. Men det var ett steg i rätt riktning att klara cutten och få spela alla dagar. I övrigt så var Schweiz väldigt vackert och och mysigt!

IMG_6105

IMG_6123

IMG_6159

Vackra Schweiz!

Efter det har jag varit i Halmstad på Haverdal och Norge för att spela LETAccess/Nordea Tour. Jag har inte fått det långa spelet att stämma. Jag jobbar på en liten förändring i svingen och som med allt, det tar tid att öva in något. Men jag jobbar på det och det blir bättre! Jag missade cutten i båda tävlingarna, med ett slag. Det är ju inte där jag vill vara, jag vill vara i toppen, men att få chansen att spela sista dagen gör att jag inte känner mig lika missnöjd. Då har jag i alla fall klarat ett litet delmål, att få spela alla dagar.

Och vädret, jaaa helt sjukt kallt och blåsigt och regnigt har vi haft det. Känns inte som att sommaren kommer komma. Nu är jag hemma i Jönköping ett tag och jag ska faktiskt få tillträde till min nya lägenhet på fredag. Den köptes förra veckan och redan på fredag är det dags för inflytt, det gick väldigt fort! 🙂 Men vi i familjen hade planerat att åka till Malmö på fredag kväll för att kolla på Nordea Masters på lördag, det är herrarnas Europatour. Ska bli inspirerande att se lite bra golf!

Nästa vecka har jag min tävling, Julia Invitational, på JGK. Jag ser fram emot en bra dag!

Ha det bra,

Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *