Bilder från Marocko

Posted by on Dec 20, 2012 in Blogg, Tävlingar | 2 comments

Jag har nu varit hemma i snart två hela dagar. Det har varit jättebra dagar. Igår var jag och Olle på stan för att julhandla och fika med min vän Lisa, som är hemma på jullov från college i usa:) På kvällen var vi hos Olles föräldrar och åt god middag. Jag fick blommor och present av dem också, så fina människor i den där Guldstrandsfamiljen! 🙂 Idag har jag gymmat och relaxat med Lisa på Sportlife Atlantis som numera heter Nordic Wellness Atlantis. Efter det var jag på golfklubben för att äta lunch och snacka med Thomas och sen kom en kille från Jnytt.se för att göra en artikel om mig. Nu ikväll ska jag träffa en kompis och sen har Olle bokat bord åt oss på Vinoteket, mumma!! 🙂 Jag trivs ganska bra med det liv jag har dessa dagar nu. Skönt att vara hemma och släppa taget om klubborna ett tag innan jag börjar ladda om igen.

Jag tänkte bjuda på några bilder från Marocko nu

På ett av inspelsvarven på Al Maaden hål 6

Från Al Maaden klubbhus

Jennifer på hål 6 på Amelkis

Hål 15 på Amelkis

Också från hål 15 på Amelkis

Olle och jag på hål 10 på Amelkis

Lisa och jag under slutkvalet

Uppvärmning

På hål 15 på Al Maaden sista dagen

Sista dagen. Notera fotografen som ligger på marken för att fota mig

18e hålet sista dagen

Jag och Lisa framför leaderboarden när allt var klart:)

Jag och Caddien Pappa

Här var vi top 30 som klarade kortet

Vi firade med champagne vid poolen

Jag och Pappa

Vi avslutar med denna bild som visar på att vi har iallafall fått bruna ben 🙂 

/Julia

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. amanda

    Så himla härliga bilder Julia!! Och de där bruna benen hade man ju inte tackat nej till! Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *