Banrekord på Sand Golfclub

Posted by on Aug 29, 2016 in Blogg, Tävlingar | 0 comments

Förra söndagen var det 10-årsjubileum på Sand samtidigt som tävlingen Ett slag för Cancerfonden spelades. Jag var med i tävlingen och fick spela med tre trevliga medlemmar.

Jag började rundan på hål 12 och startade då med 6 raka par. Sen gjorde jag en birdie, och en till och en till.. Tillslut var jag uppe i 7 raka birdies, vilket är något jag aldrig varit i närheten av förut. Det blev några par och ytterligare en birdie till efter det så jag kom in på 64 slag vilket var banrekord 🙂

Jag vann den individuella tävlingen där det var 94 spelare med och tävlade. Och för det fick jag ett presentkort på golfpaket för två på PGA National. Kommer bli super! Mitt lag vann också lagtävlingen 🙂 Så kul! Varje person i laget vann julbord för två personer på Elite stora hotellet:)

Marcus spelade också bra och kom 6a. Han vann 2 presentkort på Spa på Hook.

Ha det så bra,

JuliaIMG_7204

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *