>8e-plats på Smådalarö

Posted by on Jul 30, 2011 in Blogg | 0 comments

>

Hej!
Efter dag 1 på Smådalarö Gård Open låg jag på en 15e plats på 4 poäng. Dag 2 skrapade jag ihop 0 poäng men låg kvar på min 15e plats. När jag värmde upp inför sista rundan i torsdags kände jag att det här skulle bli bra. Jag kände att järnslagen satt där de skulle och puttningen kändes också bra på övningsgreen. Jag kände på något sätt att det kunde vara min dag. Jag började med 2 raka birdies och spelade riktigt bra hela rundan. Missade några bra birdiechanser men det långa spelet har nog knappt aldrig varit så bra. Jag slog många bra järnslag och utslag. Inför hål 17 var jag 4 under par för dagen men det blev ett vattenbesök och det rundan slutade med dubbelbogie och par på 17e och 18e. Det var trist men jag i efterhand är jag nöjd med mitt spel och att jag klättrade till en delad 8eplats. Årets bästa placering på Nordea Tour hittills. 
I helgen har jag tränat och tagit en vilodag. Jag har även fått saker gjorda med mina företag. Fixat med papper m.m, sånt som måste göras. På måndag åker jag till Växjö för att spela JSM klubblag med Jönköpings Gk. Tävlingen är på tisdag och då är det foursome och singlar som gäller. På onsdag åker jag vidare till Bråviken, Norrköping för Nordea Tour fram till på söndag. Efter det blir det ”hemmaplan” då Nordea Tour går på A6 Gk veckan efter Bråviken. 

Syster Jennifer på Smådalarö

Kramar
Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *