8e-plats i Lag-SM

Posted by on jul 23, 2012 in Blogg, Tävlingar | 2 comments

I lördags spelade vi sista dagen av Lag-SM i Barsebäck. Det var 4 singelrundor som skulle spelas på Donald Steel Course. Jennifer var först ut och sköt +7, Cajsa +1, Alexandra +9 och jag +6. Även denna bana är tuff men på ett lite annat sätt jämfört med Masters Course. Donald är mer trixig och svåra greener. Vi slutade på en 8eplats i vårt första Lag-SM vilket vi är ganska nöjda med. Vårt mål var att hålla oss kvar i Lag-SM till nästa år vilket vi gjorde med marginal! Vi var totalt 15 lag där 10 stannar kvar och de 5 sista flyttas ner till Division 1.

Vi har haft en väldigt bra vecka! Kul att få spela så tuffa banor och alltid kul att spela som lag. Det är kul att vårt spelade lag består enbart av tjejer som har Jönköpings Gk som moderklubb, vilket jag tror att vi är väldigt ensamma om av de lagen som var i Lag-SM.

När vi kom hem i lördags gjorde vi oss i ordning för lagmiddag på Anna-Gretas i stan tillsammans med killarna från JGK, vilket blev väldigt lyckat! 🙂

Eftersom internet vart väldigt dåligt där nere så har vi inte kunnat ladda upp bilder så här kommer några stycken.

Jag och Alexandra med vårt Pro-Am-Lag

Hål 9 på Masters Course

Middag efter 36 hål på Masters

🙂

Alex och Cajsa

Lagfoto dag 1

Lisa gick caddie åt mig här på singelrundan på Masters

Lagfoto dag 2

Jag och Jennifer i foursome på Donald

Ingrid och coach Thomas

Jennifer

Charlotta Sörenstam som vi spelade med några gånger

Lagfoto dag 4

Avslutningshopp 🙂

Vi tackar för en jättebra vecka och allt stöd vi fått!

/Julia, med lag JGK 🙂

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Tage

    Grattis till JGK:s damlag, jättefin prestation av er alla. Det var riktigt kul att få följa er under finaldagen. Spänande men roligast av allt se vilken fin sammanhållning ni har i laget.
    Elsa o jag tackar också för trevlig samvaro under lunchen efter tävlingen. Bilder som jag tog kommer inom kort. Kram till er alla från mig och Elsa.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *