>3 maj 2011

Posted by on maj 3, 2011 in Blogg | 0 comments

>

Hejhej!
Golfen har kommit igång ordentligt nu, vädret har varit kanonbra under ett tag då det blev mycket träning och njutning av allt grönare golfbanor och att solbrännan börjar ta sig. Under påskhelgen var jag med en dag på Ombergs Golfklubb på träningsläger med Jönköpings Gk där vi spelade 18 hål och ett par timmars träning efter det.
Jag på Ombergs Gk

Alexandra på Omberg
Under påskhelgen hade jag också en träff och träning med mina sponsorer på Gota Patent AB. Pia och Christoph Siebmanns heter de som driver företaget och som är snälla och sponsrar mig. Det är andra säsongen som de sponsrar mig och jag är väldigt tacksam för vad de hjälper mig med. Så vi hade en dag med träning och spel tillsammans, som var en mycket trevlig dag.
Pia och Christoph
I helgen spelade jag första tävlingen för året som var Hjo-S-Open. Det gick lite knackigt denna gång men det var kul och det kändes bra att börja tävla igen. 
Nästa tävling är Nordea Tour på Mölle som börjar nästa vecka. Det ska bli spännande, har hört att det kan blåsa ordentligt där så det gäller att hålla i hatten så att säga. 
Det ar också blivit en del träning och spel med School of Golf. Igår var vi till exempel i Ljungbyhed och spelade och idag har jag gjort bland annat 3D tester, EMG tester och rörelsetester. Imorgon blir det träning med Sofia och slå med flightscopen. 
Sofia och Lisa på Halmstad Gk

På Hjo-S-Open
I helgen åker jag 2 dagar till Stockholm för att möta upp Olle som kommer hem från sin 12 veckors långa resa i Asien. Så det blir 2 dagar ledigt för mig vilket ska bli otroligt skönt och jag tror på att det är bra med vila inför tävling. När man haft det väldigt stressigt under en lång period känns det bra att ta lite ledigt innan man ska prestera.
Ha det så bra
Kram Julia

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *